Az ART Catering vendégül látta Lewis Hamiltont

Az ART Catering vendégül látta Lewis Hamiltont

Július 27-én a Várkert Bazárban rendezte meg hagyományos jótékonysági eseményét a Mercedes-Benz Hungária, melynek alkalmából a F1-es pilóták segítségével összesen 4 millió forint gyűlt össze a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat javára. A hangulatos rendezvényen a finom falatokról Bernáth József csapata, az ART Catering gondoskodott!

ART Catering

Még nem telt el két hónap, hogy debütált a Budapest Party Service Kft. új brandje, az ART Catering, a privát események mellett olyan márkával is együtt dolgozhatott, mint például a Mercedes. A vasárnapi Forma 1 Magyar Nagydíj-ra a versenyzők néhány nappal hamarabb érkeztek Budapestre, ugyanis a hétvégi futam előtt, csütörtökön a Várkert Bazárban megrendezték a hagyományos jótékonysági rendezvényüket, ahol Bernáth József és csapata láthatta vendégül a 300 fős vendégsereget.

Már az épület szépsége, panorámája is káprázatos, de a neobarokk teraszhoz tökéletesen passzolt az ART-megjelenés is. A letisztult bútorzat, a zöld növényzet, és a megkapóan egyszerű, de izgalmas ételvariációk mind hozzájárultak az exkluzív összképhez.

ART Catering

A vendégek között ott volt Lewis Hamilton, vagy a finn pilóta Bottas is, akiket fantasztikus érzés volt séfjeinknek vendégül látni. Bernáth József mellett a mobilkonyha másik oldalán a Budapest Party Service Executive Chef-je, Kalas László és a vízilabda-válogatott egykori tagja, Tóth Marci szorgoskodott.

ART Catering

„Fantasztikus érzés, hogy olyan világklasszikusoknak is főzhettünk, mint Hamilton vagy Bottas, és bár ugyanazt kapják, mint a többi meghívott vendég, azért ilyenkor mégiscsak másképpen fogunk a munkához.  A menüsort tekintve a XXI. századi rakott krumpli falatokon, kacsa- és báránysülten kívül, desszertként például kakukkfüves créme brulée-t és gesztenyepürét szolgáltunk fel többek között.  ”

Fotók: Kallos Bea